آسانسورهای امروزی

آسانسور گیرلس

آسانسور گیرلس

آسانسور (کلمه فرانسوي) وسيله اي براي جابجائي عمودي مسافر و بار مي­ باشد. آسانسور، در معناي امروز آن به سيستمي اطلاق مي شود كه شامل يك اتاقك متحرك يا كابين باشد كه حداكثر با زاويه 15 درجه نسبت به محور عمود بر زمين در طول يك مسير حركت كرده و بار يا مسافر را با ايمني كامل حمل كند. آسانسورهاي امروزي براساس آمار و اطلاعات موجود، يكي از ايمن ­ترين وسايل حمل و نقل در جهان شناخته مي­ شوند. آسانسورها به طور معمول از انرژي برق براي حركت بهره مي ­گيرند. دو نوع سيستم محرك معروف در آسانسورها، سيستم­ هاي هيدروليك و ديگري سيستم­ هاي كششي مي باشند.

شرکت فراز کاسپین با استفاده از نیروهای متخصص و کارآمد و تکیه بر دانش روز، توانسته با بکارگیری از پیشرفت­ های اخیر در این صنعت، مانند آسانسورهای بدون موتورخانه (موتور گیرلس) و سیستم­ های مدیریت هوشمند آسانسور، در زمینه طراحی، اجرا و فروش در صنعت آسانسور، افتخار خدمت­ رسانی به نهادهای دولتی و خصوصی را داشته باشد.

در ادامه نیم نگاهی به پیشرفت­ های اخیر در این صنعت جهت بیشتر آشناشدن مخاطبان آورده شده است.

موتور گیرلس

آسانسور با موتور گيرلس با فناوري حرکت سبز مناسب ظرفيت­ هاي 6 و 8 و 10 و 13 نفره با حداقل مصرف انرژي و بدون استفاده از برق سه فاز، با استفاده از برق تکفاز، پديده اي جديد در صنعت آسانسور مي­ باشد که براي اولين بار ابداع شده است.

با توجه به محدود بودن منابع و اهميت صرفه جويي انرژي، طراحان و دست اندرکاران صنعت ساختمان بعلت پيوند ناگسستني ساختمان با صنعت آسانسور، هميشه به فکر راهکاري هستند که از مصرف انرژي آسانسورها کاسته شود، در اين بين خبر راه ­اندازي سيستمي که مصرف انرژي را به شدت کاهش داده و آسانسور با برق تکفاز معمولي ساختمان کار مي­ کند، باعث شگفتي و تعجب همگان شد. این تکنولوژي جديد در يک آسانسور شش نفره، فقط معادل مصرف يک سشوار معمولي به انرژي برق نياز دارد، و در صورت قطع برق شبکه سراسري قادر است تا 200 استارت بدون نياز  به برق شهر ساعت­ ها کار کند. از ديگر نکات جالب “فناوري حرکت سبز آسانسور” امکان برنامه ريزي در زمان اوج مصرف انرژي شبکه برق شهر مي باشد. لذا با توجه به اينکه کنتورهاي برق هوشمند جديد، در ساعات اوج مصرف (ساعات پيک) برق مصرفي به صورت تصاعدي محاسبه مي ­شود، اين آسانسور قادر است در اين ساعات، بدون نياز به برق شبکه با بهره گيري از انرژي ذخيره شده در “پک باطري” بکار خود ادامه داده و پس از ساعات پيک مصرف مجدداً به شبکه برق شهري متصل شود.

بطور کلی مزایای این سیستم را می توان بصورت ذیل طبقه بندی کرد:

  1. استفاده از برق تکفاز بجای سه فاز
  2. قابلیت استارت تا 200 مرتبه بدون نیاز به برق شهر
  3. دارای راندمان حدود 95% در مقایسه با راندمان 50% موتورهای گیربکس دار
  4. امکان نصب بدون موتورخانه (در چاهک یا سقف آخر)
  5. کاهش 50% مصرف برق
  6. سرعت بالا و با عملکردی کاملاً بدون صدا

مدیریت هوشمند آسانسور (EMS)

این سامانه مبتنی بر رایانه است که برای کنترل و نظارت بر عملکرد آسانسور نصب می گردد، EMS شامل دوبخش نرم افزار و سخت افزار می باشد، سخت افزارها معمولاً به صورت اختصاصی توسط میکرو کنترلرها پیاده سازی می­ شوند و نرم افزار­ها نیز ممکن است به صورت اختصاصی برای سیستم نوشته شوند. در برخی از سیستم ­ها از نرم افزارهای کنترل و مانیتورینگ برای کنترل و نظارت بر عملکرد بخش ­های مختلف استفاده می شود که ارتباط میان سخت افزار و نرم افزار توسط یکی از پروتکل های LonWorks ،BacNet ، RS232 و … پیاده­ سازی خواهد شد .

برخی از ویژگی­ های سامانه EMS

1-     کنترل و آنالایز هوشمند آسانسورها بر حسب ترافیک

2-     کنترل عملکرد هوشمند آسانسورها در برابر آتش سوزی و …

3-    کنترل و حفاظت ساختمان در برابر ورود افراد متفرقه

4-    امکان ارسال وقوع خطا از طریق  Email ،SMS

5-    امکان برنامه ریزی زمان فعال شدن و غیر فعال شدن آسانسور به صورت روزانه و هفتگی

6-     امکان فعال و غیر فعال شدن تجهیزات آسانسور

7-    امکان مشاهده آمار عملکرد آسانسورها

8-    امکان کنترل و مانیتورینگ مرکزی از راه دور (شبکه داخلی ، اینترنت)

9-     امکان عیب یابی و رفع خطا و چک کردن نرم افزار از راه دور (شبکه داخلی ، اینترنت ، وایرلس)

1 پاسخ
  1. admin
    admin گفته:

    نظرات و پیشنهاد خود را برای ما ارسال کنید تا هرچه بیشتر در مفید نمودن سایت استفاده کنیم. با تشکر

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...